Æggemuffins
Æggemuffins er lette at lave og passer perfekt som en snack eller mellemmåltid.
![]() | ![]() | |
Ca. 12 stk. | 0-15 min. |
Ingredienser
- 460 g whitePRO™ æggehvider
- 50 g babyspinat
- 1 dl grov persille
- 12 cherrytomater
- Groft salt og peber

Sådan gør du
1. Babyspinat, persille og halverede cherrytomater fordeles i muffins forme.
2. Æggehvider hældes ovenpå samt salt og peber.
3. Tilberedes i en forvarmet ovn på 200 °C almindelig ovnluft i ca. 10 minutter eller til de er gyldenbrune.
Tip!
Udover at være en god snack eller let mellemmåltid, kan de med fordel også serveres
til morgen- eller brunchbordet.
Næringsindhold pr. 100 g ca. | Pr. portion | |
150 kJ/36 kcal | 4 g protein |