Æggemuffins

Æggemuffins er lette at lave og passer perfekt som en snack eller mellemmåltid.

 
Ca. 12 stk.0-15 min. 

Ingredienser

  • 460 g whitePRO™ æggehvider
  • 50 g babyspinat
  • 1 dl grov persille
  • 12 cherrytomater
  • Groft salt og peber
Billede

Sådan gør du 

1. Babyspinat, persille og halverede cherrytomater fordeles i muffins forme.

2. Æggehvider hældes ovenpå samt salt og peber.

3. Tilberedes i en forvarmet ovn på 200 °C  almindelig ovnluft i ca. 10 minutter eller til de er gyldenbrune.

Tip!

Udover at være en god snack eller let mellemmåltid, kan de med fordel også serveres
til morgen- eller brunchbordet.

 

Næringsindhold pr. 100 g ca. Pr. portion 

150 kJ/36 kcal
4 g protein
0 g fedt
1 g kulhydrat
0,18 g salt

4 g protein
20 kcal

 
Vild med whitePRO™ i?

Vild med whitePRO™ i dine muffins?