Bananbrød

Sundt og velsmagende

6-8 pers.15-30 min.Madlavning & bagværk.
 

Ingredienser

  • 3 modne bananer
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 110 ml whitePRO™ æggehvider
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 50 g nødder
  • 150 g fuldkornsmel eller rismel
  • 50 g mørk, hakket chokolade
  • Eventuelt lidt sukrin eller andet sødemiddel
  • Lidt salt

Sådan gør du

1. Mos bananerne

2. Smelt kokosolien

3. Bland bananerne og kokosolien sammen og tilsæt æggehviderne og sødemiddel

4. Bland bagepulver, mel, salt, vaniljepulver, kanel og nødder i massen og rør godt

5. Som det sidste skal du tilsætte den hakkede chokolade

6. Kom massen i en rugbrødsform med bagepapir og bag i ca. 40 minutter ved 180 °C

Tip!

Bananbrødet smager bedst, hvis du lader det køle af, før du skærer i det. Det skiveskårede bananbrød kan serveres alene eller med peanutbutter eller bananskiver ovenpå - også egner det sig også perfekt som dessert!

 

Næringsindhold pr. 100 g ca.Pr. portion 

883 kJ/210 kcal
6 g protein
5 g fedt
16 g kulhydrat
0,4 g salt

6 g protein
201 kcal

 
 

Vild med whitePRO™ i dit bananbrød?