Handels- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger 

whitePRO™ er et brand under DAVA Foods, og når du handler på www.whiteprotein.dk, indgår du en aftale med: 

DAVA Foods 
Glerupvej 5
9560 Hadsund 
CVR-nr. 32442072
T +45 98 57 30 55

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på www.whiteprotein.dk skal du igennem følgende 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

For at handle på www.whiteprotein.dk skal du være fyldt 18 år. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre eller værge.

På www.whiteprotein.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 98 57 30 55.

Vi kan kontaktes på hverdage mellem 8-16 (fredag 8-15) på tlf. +45 98 57 30 55 eller via customerservice@davafoods.com.

Har du spørgsmål vil de blive besvaret indenfor 48 timer.


Betaling

På www.whiteprotein.dk modtager vi følgende kort: VISA, VISA Electron. Mastercard, Maestro og JCB.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.whiteprotein.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med www.whiteprotein.dk indgås aftalen på dansk.


Levering og fragt

Breve og pakker leveres indenfor 2-5 dage med GLS.

Ved køb for over kr. 299,- leveres fragtfrit. Ved køb for under kr. 299,- tillægges fragt inklusiv moms for levering til GLS Pakkeshop, privat eller erhverv. Obs. kun 1 leveringsadresse pr. ordre.

Leveringstiden for varerne varierer fra vare til vare, men vil fremgå af den enkelte vare.
Bestilles flere varer på samme ordre, men med forskellig leveringstid, vil den vare med den længste leveringstid være indikator for leverancens samlede leveringstidspunkt. Der delleveres normalt ikke. 


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du; 
a) har modtaget din vare 
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis 
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at indsende mail til: customerservice@davafoods.com. 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis; 
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
- hvis du produktet fremsendes efter sidste anvendelsesdato

Ønsker du at sende varen retur bedes du udfylde denne standardudfyldelsesformular og fremsende sammen med øvrig dokumentation (denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende).


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, har du åbnet varen og produktet eksempelvis viser sig at være surt eller lignende indenfor holdbarhedsdatoen, accepteres returnering (se reklamation). 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:  

DAVA Foods
Fabriksvej 6
9560 Hadsund

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt (husk at få en kvittering på returnering) mod forudgående aftale på ovenstående adresse i Hadsund

Hvad skal jeg sende med tilbage?  
Du skal fremsende varen du ønsker at returnere og vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller i pakkeshop.   


Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.whiteprotein.dk har du reklamationsret indtil produktets udløbsdato. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 


Varen sendes til: 
DAVA Foods
Fabriksvej 6
9560 Hadsund

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os: 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.  
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fejl og forbehold

Vi forbeholder os mod fejl på hjemmesiden, f.eks. for trykfejl, fejl i produktnavn og beskrivelse, produktfoto, pris- og str. angivelse og øvrig vejledning, prisstigninger, udsolgte varer og lignende. 


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn  
Adresse  
Telefonnummer  
E-mail adresse   

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.  
Personoplysningerne registreres hos DAVA Foods og opbevares i  5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.  

Oplysninger afgivet til www.whiteprotein.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Alle informationer afgivet til whiteprotein.dk opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos DAVA Foods og dennes betroede samarbejdspartnere. 

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos www.whiteprotein.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: customerservice@davafoods.com.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til customerservice@davafoods.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Tlf. 4171 5000. (hverdag 9-16). www.kfst.dk

Læs også vores privatlivspolitik