Kærligheds-
pandekage

Sund forkælelse til den, du holder af

2 pers.30-45 min.Omelet, wraps og pandekager

Ingredienser

  • 110 ml whitePRO™ æggehvider
  • Salt og hvid peber
  • ½ dl rismælk / plantemælk
  • 5 g kokosolie
  • 100 g porre
  • 1 skive rugbrød skåret i 2 trekanter
  • ¼ tsk. bagepulver
  • 3 kogte kartofler, eventuelt fra dagen før
  • 1 stor tomat
  • Lidt purløg til pynt og ekstra smag
  • Sennep
  • Grøn salat blanding

Sådan gør du 

1. Æggehvider, salt, peber og mælk piskes i et minut. Skær porren ud i ringe og tilsæt til æggemassen samt bagepulveret

2. Tænd for panden, læg kokosolie på og rist rugbrødet heri ca. 1 minut på begge sider

3. Hæld æggemassen på panden over brødet og lad det stå i ca. 1 minut, så bunden sætter sig. Tag en gaffel og løft lidt i kanten, så der kan komme mere masse ind under.

4. Sæt panden i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 180 °C eller til æggemassen er pustet godt op.

5. Skær kartofler og tomater i skiver, som tilsættes, når æggekagen tages ud af ovnen. Skyl og snit purløg og anret det med en lille skål sennep og en blanding grøn salat.

Tip!

Skal der skrues ekstra op for kærligheden og romantikken, så prøv at udskære rugbrødet som hjerter i stedet for trekanter.

 

Næringsindhold pr. 100 g ca.Pr. portion 

341 kJ/81 kcal
4 g protein
2 g fedt
11 g kulhydrat
1 g salt

12 g protein
255 kcal

 
 

Vild med whitePRO™ i dine pandekager?