Karry- og tomatsuppe

Så er der suppesæson hele året!

1 pers.30-45 min.Smoothies & shakes

Ingredienser

  • 5 tomater
  • 220 ml whitePRO™ æggehvider
  • 1/2 løg
  • ½ bundt basilikum
  • ½ gulerod
  • ½ rød peber
  • Lidt olivenolie til stegning
  • 1 laurbærblad
  • ½ liter vand
  • 1 tsk. karry

Sådan gør du

1. Del tomaterne i både. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak basilikum fint

2. Skræl og hak guleroden. Skær rød peber i tern

3. Rist alle grøntsager af i en gryde i olie, uden at de tager farve. Tilsæt karry, laurbærblad og en liter vand, og lad det simre nogen tid til vandet er kogt ind til det halve

4. Blend blandingen med en stavblender. Smag suppen til med salt og peber og lad det koge yderligere ind

5. Æggehvider tilsættes og blendes i efterfølgende

Tip!

Ønsker du suppen stærkere, tilsætter du bare mere karry.

 

Næringsindhold pr. 100 g ca.Pr. portion 

108 kJ/26 kcal
2 g protein
1 g fedt
2 g kulhydrat
0,1 g salt

14 g protein
168 kcal

 
 

Vild med whitePRO™ i din suppe?