Kyllingemuffins
Muffins på en helt ny måde!
![]() | ![]() | |
12 stk. | 30-45 min. |
Ingredienser
- 700 g hakket kylling
- 4 store gulerødder
- 300 g broccoli
- 115 g whitePRO™ æggehvider
- 2 tsk. salt
- Kokosolie til at smøre muffinsforme eller brug slip-let forme
- 1 spsk. loppefrøskaller
- Evt. kalkunbacon

Sådan gør du
1. Skræl og riv gulerødderne og skær broccolien i små stykker
2. Rør gulerødder og broccoli sammen med den hakkede kylling og æggehvider
3. Tilsæt salt og loppefrøskaller. Fordel det i smurte muffinsforme
4. Bages i ovn i 25-30 minutter ved 180 °C
Tip!
Andre grøntsager kan nemt bruges, ligesom hvidløg, chili eller andre krydderier
kan tilsættes efter smag. Ideel til nedfrysning, så man altid har noget sundt til
den lille sult!
Næringsindhold pr. 100 g ca. | Pr. portion | |
317 kJ/75 kcal | 14 g protein |