Kylling- og grøntsagstærte

Lidt luksus i hverdagen

2 pers.30-45 min.Madlavning & bagværk.

Ingredienser

Dej

  • 1 dl vand
  • 1/4 dl olie
  • 100 g rugmel
  • 100 g fuldkornshvedemel

Fyld

  • ½ broccolihoved
  • 1 bundt forårsløg
  • 5 cherrytomater
  • 50 g soltørrede tomater
  • 200 g for stegt kyllingebryst
  • 220 ml whitePRO™ æggehvider
  • 2 1/2 dl rismælk / smagsneutral mælk
  • 1 knivspids salt og peber
  • 50 g mozzarella (skåret i skiver)
  • Pesto (til kanten af dejen)

Vild med whitePRO™ i din tærte?

Sådan gør du

1. Bland alle ingredienserne til dejen sammen, rul den ud og læg den i en tærteform

2. Prik med en gaffel små huller i bunden og bag den ca. 10 minutter ved 175 °C

3. Skyl og del broccolien i små buketter

4. Skyl og snit forårsløget fint

5. Fordel broccoli og forårsløg på tærtebunden sammen med de soltørrede tomater

6. Skyl og halvér cherrytomaterne. Fordel dem på tærtebunden med kyllingen

7. Smør tærtekanten med pesto

8. Pisk æggehvider og mælk sammen med salt og peber. Hæld massen over tærten

9. Læg til sidst osten på fyldet

10. Bag tærten i ca. 30-35 minutter ved 200 °C

Tip!

Har du nogle favoritgrøntsager – spinat, porrer eller lignende – kan du også
anvende disse i stedet. Du kan også krydre med din favoritkrydderier.

 

Næringsindhold pr. 100 g ca.Pr. portion 

575 kJ/137 kcal
9 g protein
5 g fedt
11 g kulhydrat
0,1 g salt

64 g protein
982 kcal