Politik for behandling af personoplysninger

E-markedsføring

Når du er tilmeldt nyhedsmailen fra whiteprotein.dk, modtager du løbende vores nyhedsmails via den e-mail, du har angivet ved tilmelding. Nyhedsmailen indeholder information om whiteprotein.dk, de produkter vi sælger, relevante tilbud, artikler og nyheder mm. Du modtager kun nyhedsmailen, såfremt du udtrykkeligt har tilmeldt dig – for eksempel i forbindelse med køb af varer på whiteprotein.dk, hvor du ved bestilling bliver opfordret til at tilmelde dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsmailen, kan du afmelde dig via de enkelte nyhedsmails eller ved at skrive til customerservice@davafoods.com 

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted), under brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På whiteprotein.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet – herunder for at skabe øget brugervenlighed og huske hvilke produkter, der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

Hvis du vælger at lade vores hjemmeside 'huske' dit login til næste gang, du handler, vil disse informationer blive gemt i en cookie, på den computer du sidder ved.

Du kan altid slette disse cookies via din browser. Metoden afhænger af, hvilken browser du anvender – se mere i hjælp-menuen på din browser.

Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder til sitet.  

Når du køber hos os, foregår det på en sikker server. Alle følsomme data bliver sendt via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og bliver sikkert lagret i vores database. Du kan til enhver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Personoplysninger bliver lagret, indtil vi modtager besked om, at de ønskes fjernet.

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Logstatistik

Logstatistik bruges på whiteprotein.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.whiteprotein.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresse og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, oprettelse af en brugerprofil eller tilmelding til nyhedsmail.

Logstatistik bruges desuden til:

Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos whiteprotein.dk og opbevares i 6 år efter bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, behandle reklamationer, samt kunne foretage en evt. tilbagekaldelse af et produkt. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Dataansvarlig og øvrige oplysninger om registrering af persondata

Den dataansvarlige er DAVA Foods, Glerupvej 5, 9560 Hadsund og spørgsmål hertil kan sendes til vores kundeservice på customerservice@davafoods.com eller på tlf. 96 525 525.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

  • Ledelsen.
  • Betroede medarbejdere hos whiteprotein.dk, der ekspederer ordrer og arbejder med statistik og markedsføring.
  • Betroede medarbejdere hos leverandører, der har en databehandleraftale med bodylab.dk, og som arbejder med statistik og markedsføring.

Øvrige oplysninger om behandling af personoplysninger fra whiteprotein.dk

  • Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.
  • Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
  • Vi udveksler persondata med transportører for at kunne ekspedere din ordre.
  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • For give en bedre kundeoplevelse og målrette vores markedsføring udveksles oplysninger med Google Analytics.

Som registreret hos whiteprotein.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til whiteprotein.dk via e-mail: customerservice@davafoods.com

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

whiteprotein.dk er ejet af

DAVA Foods
Glerupvej 5
9560 Hadsund