Protein-frittata

1 pers.0-15 min.Omelet, wraps & pandekager

Ingredienser
 

  • 110 ml whitePRO™ æggehvider
  • 1 spsk. græskarkerner
  • Blandede friske krydderurter
  • 15 g mager ost
  • 2 skiver parmaskinke
  • Lidt grønt
  • Salt og peber

Sådan gør du

1. Pisk æggehvider med salt og peber

2. Rist og hak græskarkerner

3. Bland æggehvider, urter og græskarkerner

4. Smør en lille skål med lidt smør og fordel massen heri

5. Riv osten udover

6. Bag frittataen i ovnen i ca. 13-15 minutter ved 180 °C

7. Anrettes med lidt salat og parmaskinke på toppen

Tip!

Protein-frittata kan spises varm, men er også rigtig god kold. Derfor kan denne ret også med fordel bruges til madpakken eller til frokost.

 

Næringsindhold pr. 100 g ca.Pr. portion 

463 kJ/110 kcal
15 g protein
5 g fedt
1 g kulhydrat
1 g salt

29 g protein
209 kcal

 
 

Vild med whitePRO™ i din frittata?