Røræg med avocado

Og et lækkert tvist! 

Ca. 12 stk.0-15 min.Omelet, wraps & pandekager.
 

Ingredienser

  • 1 æg
  • 110 ml whitePRO æggehvider
  • 50 g spinat
  • ½ dl rismælk
  • 1 skive knækbrød
  • Lidt Philadelphia light flødeost
  • 50 g avocado
  • 4 cherrytomater
  • Lidt purløg til pynt og ekstra smag
  • Salt og peber

Sådan gør du

1. Æg, æggehvider, rismælk og spinat røres sammen med passende mængde salt og peber

2. Steges ved middel temperatur på slip-let pande

3. Serveres på knækbrød med avocado, pyntes med purløg og cherrytomater

Tip!

Skal det fylde lidt ekstra i maven, så erstat knækbrødet med lækkert,
friskbagt rugbrød.

 

Næringsindhold pr. 100 g ca.Pr. portion 

412 kJ/98 kcal
7 g protein
5 g fedt
5 g kulhydrat
0,4 g salt

23 g protein
312 kcal

 

Vild med whitePRO™ i dine røræg?