Scrambled eggs med avocado
En lækker og anderledes måde at servere scrambled eggs på!
![]() | ![]() | |
2 pers. | 0-15 min. |
Ingredienser
- 1 æg
- 115 g whitePRO™ æggehvider
- 50 g spinat
- ½ dl rismælk
- 1 skive knækbrød
- Lidt Philadelphia light flødeost
- 50 g avocado
- 4 cherrytomater
- Lidt purløg til pynt og ekstra smag
- Salt og peber

Sådan gør du
1. Æg, æggehvider, rismælk og spinat røres sammen med passende mængde salt og peber
2. Steges ved middel temperatur på slip-let pande
3. Serveres på knækbrød med avocado, pyntes med purløg og cherrytomater
Tip!
Skal det fylde lidt ekstra i maven, så erstat knækbrødet med lækkert,
friskbagt rugbrød.
Næringsindhold pr. 100 g ca. | Pr. portion | |
412 kJ/98 kcal | 23 g protein |