Spidskålswrap

1 pers.15-30 min.Omelet, wraps & pandekager

Ingredienser

Wraps

  • Rød eller grøn spidskål
  • 3 skiver kalkunbacon
  • Skåret i tynde strimler
  • 1 stor tomat
  • 50 g agurk
  • 50 g hytteost

Røræg

  • 1 æg
  • 110 ml whitePRO™ æggehvider
  • ½ dl rismælk / smagsneutral plantemælk

Sådan gør du

1. Æg, æggehvider og ris mælk røres sammen med passende mængde salt og peber

2. Steges ved middel temperatur på slip-let pande

3. Kalkunbacon steges

4. Tag et stort spidskålsblad og pynt det med røræg, tynde strimler bacon, tomater og agurker i tern samt hytteost

Tip!

Kalkunbaconet kan nemt erstattes af andre bacontyper, ligesom det også nemt helt kan udelades, hvis du vil have en vegetar-version.

 

Næringsindhold pr. 100 g ca.Pr. portion 

237kJ/56 kcal
6 g protein
2 g fedt
3 g kulhydrat
0,5 g salt

34 g protein
288 kcal

 
 

Vild med whitePRO™ i din wrap?