Spidskålswrap
En fryd for øjet på enhver tallerken.
![]() | ![]() | |
1 pers. | 15-30 min. |
Ingredienser
Wraps
- Rød eller grøn spidskål
- 3 skiver kalkunbacon
- Skåret i tynde strimler
- 1 stor tomat
- 50 g agurk
- 50 g hytteost
Røræg
- 1 æg
- 115 g whitePRO™ æggehvider
- ½ dl rismælk / smagsneutral plantemælk

Sådan gør du
1. Æg, æggehvider og ris mælk røres sammen med passende mængde salt og peber
2. Steges ved middel temperatur på slip-let pande
3. Kalkunbacon steges
4. Tag et stort spidskålsblad og pynt det med røræg, tynde strimler bacon, tomater og agurker i tern samt hytteost
Tip!
Kalkunbaconet kan nemt erstattes af andre bacontyper, ligesom det også nemt helt kan udelades, hvis du vil have en vegetarisk udgave.
Næringsindhold pr. 100 g ca. | Pr. portion | |
237kJ/56 kcal | 34 g protein | |