whitePRO™ - en genvej til protein for alle

proteinsupplement

whitePRO™ kosttilskud

whitePRO™ er et protein kosttilskud baseret på rene æggehvider, og uanset hvor du er i livet, er protein  vigtigt for din krop og din sundhed. 

Protein er vigtigt for alle, men det egner særligt til dig, som er sportsudøver og ønsker at opbygge muskelmasse.

whitePRO™ kan desuden med fordel anvendes som kosttilskud i madlavning til børn, ældre og dig, som ønsker vægttab og en sundere livsstil.

Det er eksempelvis i pandekager, shakes, smoothies og røræg, vi anbefaler whitePRO™, men kun din fantasi sætter grænser. 

om whitepro

Fakta om whitePRO™

  • Æggehvide
  • Indeholder 10,5 g protein af høj kvalitet pr. 100 g
  • Fedt- og sukkerfri
  • Indeholder alle BCAA
  • Er flydende og smagsneutral 
  • Klumper ikke og er lugtfri
  • Varmebehandlet og kan opbevares ved stuetemperatur. Se datomærkning.
  • Holdbarhed efter åbning: 14 dage ved maksimalt 5 °C. 
  • Helt uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer
  • Fås i 220 ml eller 1 kg flasker

whitePRO™ egner sig godt til

Dig med en aktiv livsstil

Dig med en aktiv livsstil

Er du fysisk aktiv og træner, er det ekstra vigtigt med protein. Både før og efter træning. 

Når du har gennemført et intensivt træningspas, sker der en stigning i proteinsyntesehastigheden i dine muskler i op til 48 timer efter træningens ophør. Dette modvirkes dog samtidig af en stigning i muskelproteinnedbrydningen. Derfor er det vigtigt at tilføje protein, så muskelproteinbalancen samlet set bliver positiv. Dette er således af stor betydning for opbygningen af muskelmasse. 

BCAA-protein dækker over de tre essentielle animosyrer: Leucin, valin og isoleucin. Disse animosyrer er essentielle, fordi vores krop ikke selv kan producere dem; derfor skal de indtages igennem kost. 

whitePRO™indeholder alle BCAA. 

Dig, der vil tabe dig

Dig, der vil tabe dig

Proteiner mætter rigtig godt. Derfor spiser du som udgangspunkt også mindre, hvis du får en proteinrig kost. 

Samtidig har protein en gunstig effekt på din forbrænding og dit stofskifte. Proteiner er den type fødevare, der kræver mest energi at forbrænde, og det betyder en besparelse i dit kalorieregnskab. 

Indtagelse af protein bidrager desuden til, at din muskelmasse forbliver intakt eller sågar øges, selvom du taber dig. Endelig stabiliserer indtagelse af protein dit blodsukker og mindsker derfor trangen til blandt andet søde sager. Indtagelse af proteinrig kost er dermed vejen til et varigt vægttab. Ingen yoyo-effekt. 

whitePRO™er en ideel proteinkilde i sunde og mættende mellemmåltider og måltider. 

For sunde børn

For sunde børn

Protein er af stor betydning for børns vækst og udvikling, idet det bidrager til at opbygge deres muskler og hjælper med at udvikle deres hjerner og knogler. Protein er med andre ord kroppen og hjernens byggesten, og disse byggesten har børn ekstra meget brug for. 

Samtidig er mange børrn kræsne og dermed ensidige i deres kost. Her er whitePRO™ en meget oplagt proteinkilde, da produktet er smagsneutralt og nemt kan tilføjes i de retter, børnene elsker. 

En stærk alderdom

En stærk alderdom

Når du bliver ældre, er aldring en uundgåelig proces. Det gælder særligt svækkelsen af dine muskler, hvilket du selv kan påvirke ved at motionere og spise sundt. 

En del forskning peger på, at den aldrende muskel er mindre påvirkelig for proteinindtag end den yngre. Derfor skal ældre spise mere protein end yngre, hvilket umiddelbart kan være svært, da appetitten mindskes med alderen. Det betyder som udgangspunkt, at ældre ikke får nok protein. 

Her er whitePRO™ ideel som proteinkilde i både mad og drikke.