whitePRO™

proteinsupplement

whitePRO™ 

whitePRO™ er rene æggehvider. Æggehvider har et højt indhold af protein, og uanset hvor du er i livet, er protein vigtigt for din krop og din sundhed. 

Protein er vigtigt for alle, men det egner særligt til dig, som er sportsudøver og ønsker at opbygge muskelmasse.

whitePRO™ kan desuden med fordel anvendes i madlavning til børn, ældre og dig, som ønsker vægttab og en sundere livsstil. 

Det er eksempelvis i pandekager, shakes, smoothies og røræg, vi anbefaler whitePRO™, men kun din fantasi sætter grænser. 

om whitepro

Fakta om whitePRO™

  • Æggehvide
  • Indeholder 10,5 g protein af pr. 100 g
  • Fedt-, laktose- og sukkerfri
  • Indeholder alle BCAA (Isoleucin, Leucin og Valin)
  • Er flydende og smagsneutral 
  • Klumper ikke og er lugtfri
  • Varmebehandlet og kan opbevares ved stuetemperatur. Se datomærkning.
  • Holdbarhed efter åbning: 14 dage ved maksimalt 5 °C. 
  • Helt uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer
  • Fås i 220 ml eller 1 kg flasker

whitePRO™ egner sig godt til

Dig med en aktiv livsstil

Dig med en aktiv livsstil

Er du fysisk aktiv og træner, er det ekstra vigtigt med protein. Både før og efter træning. 

Når du har gennemført et intensivt træningspas, sker der en stigning i proteinsyntesehastigheden i dine muskler i op til 48 timer efter træningens ophør. Dette modvirkes dog samtidig af en stigning i muskelproteinnedbrydningen. Derfor er det vigtigt at tilføje protein, så muskelproteinbalancen samlet set bliver positiv. Dette er således af stor betydning for opbygningen af muskelmasse. 

BCAA-protein dækker over de tre essentielle animosyrer: Leucin, valin og isoleucin. Disse animosyrer er essentielle, fordi vores krop ikke selv kan producere dem; derfor skal de indtages igennem kost. 

whitePRO™ indeholder alle BCAA. 

Dig, der vil tabe dig

Dig, der vil tabe dig

Protein har en gunstig effekt på din forbrænding og dit stofskifte. Proteiner er den type fødevare, der kræver mest energi at forbrænde, og det betyder en besparelse i dit kalorieregnskab. 

Indtagelse af protein bidrager desuden til, at din muskelmasse forbliver intakt eller sågar øges, selvom du taber dig. 

Grundet whitePROs høje indhold af protein kan det med fordel anvendes til at tilføre mere protein i måltider og drikkevarer.

 

 

For sunde børn

For sunde børn

Protein er af stor betydning for børns vækst og udvikling, idet det bidrager til at opbygge deres muskler og hjælper med at udvikle deres hjerner og knogler. Protein er med andre ord kroppen og hjernens byggesten, og disse byggesten har børn ekstra meget brug for. 

Samtidig er mange børn kræsne og dermed ensidige i deres kost. Her er whitePRO™ meget let at bruge for at tilføre protein i måltiderne, da produktet er smagsneutralt og nemt kan tilføjes i de retter, børnene elsker. 

En stærk alderdom

En stærk alderdom

Når du bliver ældre, er aldring en uundgåelig proces. Det gælder særligt svækkelsen af dine muskler, hvilket du selv kan påvirke ved at motionere og spise sundt. 

En del forskning peger på, at den aldrende muskel er mindre påvirkelig for proteinindtag end den yngre. Derfor skal ældre spise mere protein end yngre, hvilket umiddelbart kan være svært, da appetitten mindskes med alderen. Det betyder som udgangspunkt, at ældre ikke får nok protein. 

Grundet whitePROs høje indhold af protein kan det med fordel anvendes til at tilføre mere protein i måltider og drikkevarer.